Har på mig underställ

När jag är igång och arbetar på mina bilar gillar jag att arbeta ute så mycket som möjligt, det är härligt att stå i solljuset, med huvudet ner i motorhuven.

När jag står ute och arbetar brukar jag ha på mig mina mekanikerkläder, jag har också på mig underställ. Den typ av underställ jag brukar ha på mig är underställ från Termo Original, som håller mig varm hela tiden. Har faktiskt stått ute och mekat med en bil under en hel dag och endast tagit pauser när det var dags för mat eller för toabesök. Kände aldrig av kylan eller annan obehag som jobb ute kan innebära.

Givetvis jobbar jag ute även på sommaren, då har jag inte på mig något underställ, det är för varmt då. Men under resten av året har jag alltid på mig mina underställ från Termo Original när jag arbetar ute.

Jag försöker alltid att arbeta ute när det är fint väder, eller åtminstone regn och snöfritt. Regnar eller snöar det håller jag och mina bilar oss inne. Vill inte riskera att vatten kommer in på ställen där det kan göra stor skada.

Ser nu att solen lyser för fullt, blir att meka på en av bilarna i några timmar, hörs.