Klubbat: Inga nya bensinbilar i EU från 2035

Det här betyder att det börjar bli dags att ta det här steget i riktning mot en miljövänligare framtid. Det är helt rätt att EU tar det här steget och att de går före.

Det har talats mycket om elbilar och miljövänlig mobilitet på sistone och nu är det äntligen dags att ta nästa steg. Det här är ett stort steg för att minska utsläppen av växthusgaser, vilket är nödvändigt för att skydda vår miljö.

Som bilmekaniker har jag sett elbilar komma och gå under åren. Sedan starten av 1900-talet har elbilar använts, men det var först i slutet av 1990-talet som elbilar började bli populära. Efter det har tekniken förbättrats och det är nu många som har gått över till elbilar.

Det är ett stort steg som EU tar och det är bra att vi går mot en bättre och miljövänligare framtid. Det kommer ändå att ta ett tag innan den här överenskommelsen verkligen börjar få effekt, men det är ett steg på rätt väg.

Länk till artikeln: https://www.di.se/live/klubbat-inga-nya-bensinbilar-i-eu-fran-2035/

Vi står inför ett stort steg mot en miljövänligare framtid. EU har klubbat att inga nya bensin- och dieselbilar ska få säljas i EU från 2035. Energi- och näringsminister Ebba Busch (KD) kallar detta för en viktig signal.

Det här innebär att vi måste ta det här steget för att förbättra vår miljö och minska utsläppen av växthusgaser. Det har talats mycket om elbilar och miljövänlig mobilitet på sistone och nu är det äntligen dags att ta nästa steg.

Vi måste se till att alla är med och följer den här överenskommelsen, så att vi kan se positiva resultat snart.