En dag utan dragkrok

Kära bildagboken, idag fick jag problem för jag skulle åka och hämta en mängd nya Mustang delar som jag beställt från USA och som behövde upphämtning. Jag har tillgång till en kärra som jag får låna av jobbet vid behov, MEN jag har ingen dragkrok till min bil. Hur ska jag lösa detta? Min första tanke var att åka och låna brors bil, men efter den ”lilla olyckan” förra året då jag skrapade upp sidan på bilen när jag lånade den så har det uppstått ”ett visst motstånd” mot lånande av denna bil. Jag kan förstå honom, det är en rätt fin bil som han dessutom lagt lagt ner massor av egen tid på att göra i ordning, då får man ju någon slags känslomässiga band till bilen, även om den skulle vara lite gammal och skruttig. Man inser ju hur många timmar man lagt och hur mycket pengar det har kostat på ett annat sätt än om man bara lämnar bort bilen. Dock är min kassa rätt skral just nu så de goda råden var dyra. Jag slog ändå en signal till brorsan för att ”känna av signalerna” så att säga och signalerna var tydligt negativa till ett lån…. Dock så gav det honom motivationen att klura ut en lösning, mycket bra! Lösningen var enkel men också mycket bra både för plånboken och framtida behov av drag, beställ en billigt på nätet och montera själv! Sagt och gjort, jag har nu beställt en dragkrok från Dragkrokskungen och monterat denna och jag är mycket nöjd, både slutresultatet och priset! Detta kan varmt rekommenderas till alla i samma sits (säte heter det väl i bil 😉 ) som mig.